Musím ale říct, že za ty roky, už jsem to vychytala tu přípravu, aby to chutnalo naprosto exkluzivně, božsky, luxusně, atd...přísahám!
Dřív jsem si odměřila vločky, zalila je mlíkem a dala na 2 minuty do mikrovlnky, milovala jsem to. Ale jinak nic, žádný ovoce, žádnej protein, jen takhle.
Pak jsem měla ale období, "mlíko je špatný", tak jsem začala vločky zalejvat vařící vodou a šup na 2 minuty do mikrovlnky a pak přidala jogurt nebo podmáslí. Zbožňovala jsem to taky.
A jak to teda dělám dneska?
Večer odvážim 30g musli Mastercrumbl z Lidlu, k tomu 30g vloček jemných, taky těch z Lidlu (který jsou nejlepší na světě!) - klíčovým faktorem je ale HOOOODNĚ VELKÁ MISKA.
Dám vařit cca 200ml vody a zaleju to.
Ráno toho je jak pro horníka, tak přileju kapku vody a mikrovlnkuju 2minuty, aby to ještě nabobtnalo a bylo teplý, má pak lepší chuť.
Pak přidám 200ml podmáslí (nedávejte ho do mikrovlnky, srazí se, nedělám si legraci :D). Na to nasypu 15g proteinu - te´d jsem dávala ATP Maxi Pro čokoládový nebo od Nutrendu Whey Core - příchuť biscuit.
A k tomu jeden kus ovoce, když je banán tak ho do toho ještě lžičkou nadloubu a nebo k tomu přikusuju jablko, ale o víkendu mi maminka udělala radost a koupila jahody a jájsem přivedla kašičku k dokonalosti!
60g vloček+100g jahod+20g sušených švestek+15g proteinu+150g jogurtu = DOKONALOST NA ENTOU
Jo, poprvé byla moje kaše fotogenická, jinak to vypadá, že už ji někdo jednou pozřel...:D viz zde...
Ano, anooo fotila jsem ji ze všech stran, když ona byla tááák krásnááá a tááák chutná!
Nebylo podmáslí a tak tam přišel pan jogurt - Selský Pilos, jo jsem Lidlofil....
Žádné komentáře:
Okomentovat